Luidsprekers

Luidsprekers zijn het belangrijkste onderdeel van uw audio installatie. Naast de kwaliteit, is ook de esthetische integratie zeer belangrijk. Luidsprekers zijn er in alle mogelijke formaten en vormen, van opvallend tot onzichtbaar. Ik help u graag met de juiste keuze voor uw project.

Audio oplossingen op maat van elk interieur.

Er zijn tal van mogelijkheden voor de integratie van uw audio installatie. Van compacte boekenplank luidsprekers tot kamerhoge vloerstaanders. Wilt u liever zo weinig mogelijk zien in uw interieur, dan bestaan er inbouw luidsprekers of zelfs volledig onzichtbare luidsprekers. Voor ieders eis en budget bestaat er een oplossing.

Er gaat niets boven een gezellige namiddag of avond in de tuin. Natuurlijk is dit plaatje pas compleet met de juiste muziek op de achtergrond. Of misschien wil je wel op elk ogenblik een feestje kunnen geven in de achtertuin? Voor elke tuin en binnen elk budget bestaat er wel een gepaste oplossing.

Met deze inbouw luidsprekers worden er geen compromissen gemaakt. Een superieure audio kwaliteit, ondanks de compacte afmetingen en beperkte visibiliteit. Ongeacht het type wand of plafond, we vinden altijd wel een passende oplossing.

Achter het discrete, strakke rooster, schuilt dezelfde geavanceerde technologie als in de vrijstaande luidsprekers. De roosters kunnen rond of vierkant uitgevoerd worden. Verschillende modellen en formaten zijn beschikbaar, afhankelijk van de toepassing. De witte roosters kunnen in elke kleur geverfd worden of zelfs schuil gaan achter een schilderij op akoestisch transparant doek.

De subwoofer is onmisbaar bij uw home cinema ervaring, maar ook zeker ook een meerwaarde bij het luisteren naar muziek. De laagste tonen worden optimaal weergegeven door een afzonderlijke subwoofer. Aangezien het menselijk oor de lage tonen moeilijk tot niet kan lokaliseren, is het mogelijk de subwoofer op een onopvallende plek in de ruimte te plaatsen. Indien gewenst kan deze zelfs geheel onzichtbaar worden weggewerkt. Ook bestaan er subwoofers voor uw tuin die bijna geheel ingegraven kunnen worden.

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken die naast een hoogstaande kwaliteit binnen elk budget, ook een ongekende service en ondersteuning bieden. Hierdoor staan we garant voor uw tevredenheid, voor elk interieur en binnen elk budget.

Contact

info@rmcustomaudio.com
0477 89 32 22 (Raf Moors)

Sint Lodewijkstraat 61
3740 Bilzen

Diensten

HIFI oplossingen
Home cinema
Multi-room audio

Outdoor muziek installaties

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close