Zelfbouw luidsprekers


Waarom kiezen voor zelfbouw luidsprekers? Voornamelijk gedreven door interesse en nieuwsgierigheid bouwde ik mijn eerste set. Het tot leven brengen van enkele losse componenten en een stapel planken is een hele ervaring. Het ontwerp van de kast en de selectie van de componenten is zelfs voor de grootste creatieveling een leuke uitdaging. Zodra de eerste noot klinkt uit deze eigen creatie, geeft dit ongetwijfeld een bevredigend resultaat.

Zelfbouw oplossing met Linker/rechter en center speaker weggewerkt achter een rooster. Twee onzichtbare atmos speakers en een ingebouwde subwoofer

Vloerstaande luidsprekers met ingebouwde Subwoofers zorgen voor een fantastische muziek en film ervaring.

Zelfbouw luidsprekers laten toe uw eigen afwerking en configuratie te kiezen. Indien u zelf aan de slag wenst te gaan, is het zelfs mogelijk om met een beperkt budget een topklasse luidspreker te bouwen die kan concurreren met luidsprekers in het hogere prijssegment. Wij helpen u graag met het selecteren van de componenten en ontwerp van de kast. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, binnen elk budget, met een uitzonderlijk resultaat.

Contact

info@rmcustomaudio.com
0477 89 32 22 (Raf Moors)

Sint Lodewijkstraat 61
3740 Bilzen

Diensten

HIFI oplossingen
Home cinema
Multi-room audio

Outdoor muziek installaties

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close