Realisaties

Deze op maat geproduceerde TV wand is voorzien van drie zelfbouw- inbouw luidsprekers voor het linker, center en rechter kanaal. Daarnaast werden er twee onzichtbare Atmos speakers en een onzichtbare subwoofer in geïntegreerd.

Kantoorruimte met multi-room opstelling . Naadloze integratie van inbouwluidsprekers in een strak interieur. In elke ruimte kan een bron geselecteerd worden en het volume aangepast worden.

Multi-room opstelling met inbouwluidsprekers luidsprekers. Onzichtbaar geïntegreerd in de houten wanden en plafonds. Dezelfde technologie in gyproc plafonds in de badkamer. Voor terras en sauna werd gekozen voor geschikte inbouwluidsprekers. De homecinema werd voorzien van 3 kanaals soundbar, onzichtbare achterluidsprekers en een verborgen subwoofer.

De toevoeging van Elac super tweeters aan de Quadral vloerstaanders zort voor een openbaring aan muzikaliteit. De midden- en hoge tonen worden aangevuld tot in het kleinste detail.

Outdoor stereo

Deze terras overkapping werd voorzien van een paar luidsprekers, aangesloten als extra zone op de receiver van de leefruimte.

Contact

info@rmcustomaudio.com
0477 89 32 22 (Raf Moors)

Sint Lodewijkstraat 61
3740 Bilzen

Diensten

HIFI oplossingen
Home cinema
Multi-room audio

Outdoor muziek installaties

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close